Introduktion til meditation gennemført i NOV

Tirsdag og torsdag i denne uge gennemførte jeg introduktion til meditation i National Oilwell Varco (NOV).

Deltagerne har meldt positive tilbage på evalueringerne. Herunder findes et par svar fra evalueringerne:

Deltager 1: “Det var godt, du forklarer rigtig godt, hvad der sker i kroppen og sindet, så man får en forståelse af sine reaktioner”

Deltager 2: “Jeg er blevet bevidst om min vejrtrækning, og kan se, at jeg kan bruge vejrtrækningsøvelsen til at falde ned og blive bevidst om mig selv. Men jeg kan ikke se, hvordan jeg kan bruge det til at blive mere nærværende i nuet sammen med andre – og det vil jeg gerne lære at blive bedre til.”

Deltager 3: “Jeg anbefaler forløbet til andre, og 4 personer har sagt efterfølgende til mig, at de gerne ville prøve det. Men alt i alt var det lige det jeg havde brug i mit liv, og DET skal være det der gør tingene nemmere for mig nu i min daglig. Det håber jeg.”

Jeg ser frem til at gennemføre endnu et forløb i NOV i starten af marts. Læs mere under ‘Meditation’.

Bedste hilsner Søren